Beoordelingen van Ichika Sushi Krimpen aan den IJssel

Recente recensies

5.0
Lex
gisteren

Deze sushi behoort tot de beste die ik de afgelopen jaren heb gegeten. Heerlijk vers en perfect bereid. Bestelling was op het gefrituurde deel vrijwel klaar bij afhalen, vriendelijke ontvangst en aflevertijd klopte helemaal.

Amanda van Herk
17 oktober 2021

Het smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
16 oktober 2021
Van Holst
16 oktober 2021

Goede kwaliteit👍

J.m. vs
14 oktober 2021
Jan
11 oktober 2021

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwenhuijzen
10 oktober 2021

Lekkerste sushi van krimpen/capelle en goede communicatie.

G. Kort
10 oktober 2021

Heel lekkere sushi. Vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renaldo
10 oktober 2021

Snel bezorgd netjes verpakt en vers helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

X
10 oktober 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Kwaliteit is geweldig en de bezorging keurig op tijd! Tot snel weer.

Marielle
9 oktober 2021

Heerlijke sushi; zeewier is super vers 👌🏼

-
8 oktober 2021

De sushi bowl was helaas erg smaakloos en erg veel kool ipv mais, avocado etc in verhouding. De sushi die ik hier eerder had was erg lekker, helaas was de pokebowl erg smaakloos. Het leek wel of er ingrediënten mistte.

Koos oosterwaaĺ
6 oktober 2021

Vers, een uitstekende selectie rn erg lekker

Ronny
5 oktober 2021

Geen minpunten.

Vd Berg
4 oktober 2021
Marja bazen
4 oktober 2021

Zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fd heuvelink
3 oktober 2021

prima sushi alles mooi op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
2 oktober 2021

Compliment: eerder bezorgd dan aangegeven! En heerlijke sushi!

Sander
29 september 2021
Wil
28 september 2021
Eelco
27 september 2021

Heerlijke verse sushi 🍣 en ook de Japanse kip fingers waren om te smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
26 september 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marius van Meerkerk
26 september 2021

Hebben weer heerlijk gegeten alles wat je hier koopt smaakt verrukkelijk en altijd op tijd als je het afhaalt tot de volgende keer 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van den Berg
26 september 2021

Ondanks extra soja saus zat er voor zo'n grote box erg weinig bij

Anton
20 september 2021

Zoals altijd overheerlijk😇

Naomi
19 september 2021
M.v.d.horst
19 september 2021
Andrea Brehm
18 september 2021

Op tijd en lekker!

Robert
17 september 2021

het weer super lekker en op afgesproken tijd bezorgd

Anita van Egmond
17 september 2021

Het wordt saaiiiiii ;-) maar wij hebben weer heerlijk gegeten. Lekker de pokebowls en de fried box en shashimi. Zoooo blij dat wij zulke heerlijke dingen kunnen halen in Krimpen. Top!!!!

Harrij Maat
15 september 2021

Hele verse lekkere sushi

Marion
15 september 2021

Heerlijke sushi!

Esther
14 september 2021

Totaal niets op aan te merken heerlijk!! En lekker op tijd en een hele lieve bezorger!!😊

J. Oosterwaal
13 september 2021

smakelijk bereid van verse bestanddelen. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton en Antoinette
13 september 2021

Snelle levering, kwaliteit uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FN
12 september 2021

Super snel en heerlijk verse sushi, een aanrader.

FB
9 september 2021
Gert
9 september 2021

De sushi was weer voortreffelijk. Is het ook mogelijk om een handrol op het menu te zetten?

Fontijne
9 september 2021

Het eten was perfect. We hebben er allemaal van genoten

Erik Aeyelts Averink
8 september 2021
Thomas
5 september 2021

Top sushi&top service!😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
4 september 2021

Heerlijke en verse sushi. Een aanwinst voor Krimpen aan den IJssel.

Tim de Knegt
4 september 2021

Van de bijgerechten was niet alles warm meer en het was ook wat vochtig van de stoom. De sashimi mix is fijn en anders dan concullega's (alleen zalm en tonijn). De sushi was voor de rest prima. Bezorging duurde ook nog wel even (25min) na het mailtje dat het onderweg was - het is maximaal 5 minuten fietsen.

Harry Maat
4 september 2021

Het was weer heerlijk… 😋😋

Chantal
3 september 2021

De sushi was weer heerlijk!

Roos Tchai
3 september 2021
Sharon
29 augustus 2021

😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels Huisman
29 augustus 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Twigt
28 augustus 2021

Weer zeer lekker gegeten.

CB
28 augustus 2021

Super service!

Rene
28 augustus 2021
Dana
27 augustus 2021

Aanrader

Anita van Egmond
27 augustus 2021

perfect, zeer lekker en goed kwaliteit

Boy
27 augustus 2021

Ik denk dat dit nu toch wel de beste in de omgeving is! Was heerlijk!

Reinier
26 augustus 2021
Leontine
26 augustus 2021

Genoten!! Wat een heerlijke verse pokebowl was dit. Zeker voor herhaling vatbaar

M. M.
26 augustus 2021

N.v.t.

Nancy
26 augustus 2021

Heerlijke en super verse sushi

Isa Bos
26 augustus 2021
Margreet
25 augustus 2021

Heerlijk vers! De bezorging was 10 minuten later, hier werd netjes even over gebeld om door te geven. .

johanna
22 augustus 2021
Cees van den Assem.
22 augustus 2021

Het was weer top !!

Johnny
21 augustus 2021

Alles was tot in de puntjes verzorgd, en een kwartier voor de afgesproken tijd bezorgd, en wat warm moet wezen, was heerlijk warm. ALLE LOF !!!!!!

Claudia
21 augustus 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd, verse producten en goede hoeveelheid. Bezorging is altijd vriendelijk en op tijd.

Martin
21 augustus 2021

Heerlijke sushi. En precies op tijd klaar.

Jolanda
19 augustus 2021

Super lekker eten en mooi op tijd bezorgd.

Fabian
19 augustus 2021

Gewoon weer goed. Alleen 1flesje soya was te weinig voor wat ik had.

M.van Leeuwen-Koops
19 augustus 2021

Sushi rijst was papperig en viel uit elkaar bij het pakken met de eetstokjes. Erg los opgerolt. Was niet lekker. Garnalen kroketjes waren niet krokant.

Wouter
17 augustus 2021
YB
16 augustus 2021
Hoogen
15 augustus 2021

Super als gewoonlijk. Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shar
15 augustus 2021

Precies op tijd bezorgd en het lijkt elke keer nog lekkerder te worden 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
15 augustus 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
10 augustus 2021

Netjes gebeld dat het iets later was. Alles was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ashley
8 augustus 2021

Bezorging op tijd, helaas sushi beetje koud. Bezorger id regen op de fiets, maar zeker een aanrader. Thanks again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
8 augustus 2021

Was zeer lekker!! Voor herhaling vatbaar!

TassieTas
7 augustus 2021

Gewoon erg lekker gegeten!!

Liam
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker snel weer bestellen

Cornelis
6 augustus 2021

Was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Chris van der Linde
6 augustus 2021

In 1 woord….. super! Zeer , zeer aan te bevelen👍

Cees van den Assem.
4 augustus 2021

Kwalitatief en correctheid van een bestelling bij Ichika is een feestje !

Janna
2 augustus 2021

Heerlijke Sushi!!! Top kwaliteit

Schouten
1 augustus 2021

Echt heel lekker ! Jammer dat het alleen bezorgen en afhalen is. Een TOP Sushi restaurant in Krimpen aan den IJssel zou een aanwinst zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcia
31 juli 2021

Erg lekker en op tijd geleverd

Harry Maat
31 juli 2021

Was weer heerlijk 👌👌

Naomi
30 juli 2021

Heel lekker

Erwin
30 juli 2021

We hebben genoten van jullie verse sushi schotel. Dank voor jullie vriendelijke advies voor een volgende bestelling. Tot ziens!

Tony
29 juli 2021

Inmiddels meerdere malen naar volle tevredenheid de overheerlijke Sushi afgehaald van Ichika. Kwaliteit, versheid en smaak zijn goed en een absolute aanrader.

Anita
29 juli 2021

Zalige sushi! En dat nog thuisbezorgd ook. Wat een feestje. Nooit meer die brug over voor lekkere sushi. Een echte aanrader.

Berry
28 juli 2021
Rook
27 juli 2021

Prima op tijd. En ook fijn nadat we de bestelling online hadden gedaan we nog een gast kregen, we makkelijk telefonisch wat bij konden bestellen. Heerlijke poke bowls!

Miranda Twigt
26 juli 2021

Heerlijke Shusi. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peram
26 juli 2021

Heerlijke en verse sushi. Service is top en vriendelijke medewerkers. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 juli 2021

Heerlijke verse sushi. Mooie complete box. Zeker voor herhaling vatbaar. Wellicht op termijn jullie bezorg service uitbreiden buiten krimpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CK
25 juli 2021

Was heerlijk en op de afgesproken tijd, voor herhaling vatbaar, zeker weten.

Nancy
25 juli 2021

Heerlijke sushi. Je smaakt echt dat het vers wordt gemaakt met verse ingrediënten!! Vriendelijk personeel bij het afhalen.

Jan
25 juli 2021

Alles was heerlijk, de tonijn was top! Wij gaan zeker weer bestellen!

Maurice
24 juli 2021

Voor de 2e x hier besteld naar volle tevredenheid. Heerlijk vers en goed op smaak. Zeker een aanrader voor iedereen die van sushi houd

Francis
24 juli 2021

Heerlijk en goede kwaliteit, op tijd bezorgd, vriendelijk personeel. Ik was helemaal happy en ga er zeker vaker bestellen.

Marije van Schaik
23 juli 2021

Heerlijke sushi en zeer vriendelijke bediening!

Els
23 juli 2021

Erg goed, aanrader.

Boot
22 juli 2021

Erg lekker. Een aanrader.

Véronique
22 juli 2021

Snelle bezorging! En lekkere sushi. Ook de bijgerechten zijn goed.

Ed
21 juli 2021

Weet heerlijk gegeten. Het was warmer dan de afgelopen twee keer. Pluim voor de bezorging. Keurig op tijd.

Kira
21 juli 2021
Robert Noordhoek
21 juli 2021

het was weer heerlijk en op de juiste tijd bezorgd TOP!

Frans Braal
21 juli 2021

Telefonisch beloofde bezorgtijd was 18.15 uur. Echte bezorgtijd 19.10 uur. Besteld om 17.45 uur. Tijd was belangrijk ivm het vieren van mijn verjaardag. Ben niet boos, wel teleurgesteld.

Maarleveld
17 juli 2021
A krijgsman
16 juli 2021

Al aantal keer sushi gehaald! Zeker een aanrader!!!

Anoniem
16 juli 2021

Heerlijke sushi. Bestelling stond klaar en vriendelijk personeel.

Peter
16 juli 2021
Carla
14 juli 2021

Vol smaak,verse ingrediënten. Heerlijk!

Jayjay Okocha
14 juli 2021
Frank
14 juli 2021

Super lekkere Sushi en sneller bezorgd dan aangegeven. 👍

A. Khan
12 juli 2021

Superlekker en megavers! Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
12 juli 2021

Was lekker

Ismerie roos
11 juli 2021

Heel lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jvdd
11 juli 2021

Super lekker en wat zag het er weer prachtig uit!! Ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boom
11 juli 2021

Heerlijk

Ron
11 juli 2021

Prima sushi. Vers en goed van smaak. Een aanrader.

Anoniem
10 juli 2021
Hennepe
9 juli 2021

Eten was heerlijk ruim en voor de aangegeven tijd.

Petra
8 juli 2021
Remy
7 juli 2021

Was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

Vincent
7 juli 2021

Keurig op tijd, sushi op goede temperatuur en dus de smaak geweldig. Poke bowl ook zeer goed.

Ed en Yvonne den Breeijen
7 juli 2021

Lekker gegeten en weer precies op het afgesproken tijdstip bezorgd

Eline van den Hoek
5 juli 2021

Niets anders dan lof voor Ichika Sushi. Alles is vers bereid en met veel liefde wordt het klaargemaakt. De service is top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
5 juli 2021

Weer heerlijke producten. Supervers en netjes en mooi verpakt.We bestelden op een zaterdag en het was erg druk met grote bestellingen. Toch belden ze netjes dat het wat later werd. Dat kunnen we wel waarderen.

Sabine
4 juli 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt, snel klaar en alles erbij!

Chantal
4 juli 2021

Heerlijk vers en snel bezorgd

Ingrid Legerstee
3 juli 2021

Fantastisch!!! Voor de eerste keer Sushi gegeten. Wat een waanzinnige ervaring. Onze 3 kinderen van 9, 12 en 14 vonden het ook heerlijk! Gaan we zeker nog een keer doen.😋

JdeMunk
3 juli 2021

Heerlijk, vers, lekker, mooi opgemaakt!

Astrid
3 juli 2021

Zo lekker !!!!!!

Parlevliet
3 juli 2021
Dick den Boer
2 juli 2021

Heerlijk

Sander
1 juli 2021

Waar waren jullie al die tijd! WoW. Wij zijn dol op sushi maar jullie kwaliteit is vele malen beter dan de grote ketens. Vers, smaakvol en zeer leuk gepresenteerd. Wij zijn fan!

Ilze
30 juni 2021
Burghoorn
30 juni 2021

Hele verse sushi, met veel variatie en goede bezorging.

Dianaridderhof
28 juni 2021

Zoals altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saida
28 juni 2021

Heerlijk gegeten!! Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kranenburg
27 juni 2021
Nikki
27 juni 2021

Super kwaliteit en service!

Georgio van der Es
26 juni 2021

Kan er lang of kort over zijn maar het was heerlijk.

N.rook
25 juni 2021

Was geweldig! Heerlijk de sushi!

Petra
24 juni 2021

Heerlijke sushi! Enorm van genoten!

Robert en Mia Noordhoek
23 juni 2021

het was weer heerlijk!

Patrick
22 juni 2021

2 x besteld voor ons en voor onze zoon was weer echt heel lekker

Gert jan
21 juni 2021

Het eten ziet er goed verzorgd uit en smaakt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Slappendel
20 juni 2021

Het was heerlijk. En snel geregeld via de app. 17 uur besteld en 17:30 op kunnen halen.👍🏻

Marjon den Breker
20 juni 2021

Heerlijke verse sushi. Perfect verpakt en op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.zeer vriendelijke mensen.

Donker
20 juni 2021

Was heerlijk, zag er verzorgd uit.

Rob Bazen
19 juni 2021

Ik blijf bij mijn vorige reviews: heerlijk!!!! Blijft een aanrader!

tessa
19 juni 2021

echt heerlijk en precies op tijd bezorgd!!!

Willem
18 juni 2021

Lekkere verse sushi!

Gerard
18 juni 2021

Onze eerste bestelling, zeker niet de laatste! Erg lekker gegeten!! Het was echt vers en smaakte goed.

Ed en Yvonne
17 juni 2021

Goed eten en op tijd bezorgd

Fn
17 juni 2021

Super vers en erg lekker!

C.mouthaan
16 juni 2021

Altijd vers. Altijd vriendelijk Top

Conny
15 juni 2021

Sushi zoals sushi hoort te zijn: supervers en smaakvol, met aandacht gemaakt. Niet zoals de grote sushiketens en lekkerder dan die van het Zalmhuis. Een aanwinst voor de Krimpenerwaard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ginny
13 juni 2021

Heerlijk vers en goed van smaak. Niet overladen met saus maar clean food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
13 juni 2021

Was weer erg lekker vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
13 juni 2021
Claudia
13 juni 2021

Wat een lekkere sushi. Vanwege zwangerschap aangegeven dat ik geen vis wilde en daar werd goed naar geluisterd. Ook zat er een lief kaartje bij met felicitatie. Ik ga zeker nogmaals bestellen.

Lex
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd, prima verpakt en mooi gepresenteerd. Sushi smaakte heerlijk en zag er mooi uit. Ook de salade met sashimi van zalm en tonijn smaakte prima. Volgende keer zeker weer hier sushi bestellen.

Ida
12 juni 2021

Heel erg lekker, vers en hele aardige mensen!

Shelina
11 juni 2021

Heerlijke verse sushi

Jasmijn
11 juni 2021

Heerlijk en verfijnd!

legerstee
11 juni 2021

prima sushi! Lekker en snel in huis! Bedankt!

Jss
11 juni 2021

Goeie kwaliteit sushi

jos mels
11 juni 2021
Grietepiet
10 juni 2021

Heerlijk verse sushi, we hebben er van genoten. Ik kwam de bestelling ophalen op de tijd die ik gekozen had bij het online bestellen. Had per abuis niet meer de bevestigingsmail gelezen waarin een ander ophaalmoment aangegeven was (half uur later). Heb een kwartiertje gewacht maar het was de moeite waard. Vriendelijk personeel, aanrader !

Michel Foss
10 juni 2021

Zo goed als vaste klant geworden altijd lekker vers en smaakvol en supervriendelijke service!

Guido
10 juni 2021

beste sushi restaurant in krimpen

Wilfried
7 juni 2021
De Ridder
6 juni 2021

Sushirijst veel te slap, niet met stokjes te eten. Valt erg tegen voor een schotel van 51 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tessa
5 juni 2021

supervers en heerlijk.

Jaap Donkervoort
5 juni 2021

Alles goed van smaak maar de hoeveelheid in een pokebowl vinden wij wat aan de magere kant.

Ronald
4 juni 2021

1e keer prima Sushi kwalitatief goed. Mogen kaart iets meer uitbreiden met exclusievere Sushi

Sharon
4 juni 2021

Heerlijk zoals altijd 😋

Esther
4 juni 2021

Heeeeerlijke gerechten, top sushi en bezorging zoals afgesproken!!!

Truus Vuijk
4 juni 2021

Het was heerlijk. Duidelijk met liefde en zorg klaar gemaakt. Daar houden we van.

Ed en Yvonne
4 juni 2021

Lekker gegeten. Komen snel weer terug

Fn
3 juni 2021

Heerlijk verse sushi, top zaak!

Olivier Ba
2 juni 2021

Een minuut te vroeg geleverd, prima. Kleinere eenheden met minder rijst leveren een betere verhouding tussen rijst en de andere ingrediënten van goed hapklare sushi’s. Ik kom zeker terug. Een prima aanvulling op het aanbod in Krimpen aan den IJssel

Van der Linden
2 juni 2021

Heerlijk, goed verzorgd.

Tara
2 juni 2021

Eten perfect. Mopi verpakt, op de site ook zichtbaar bezig met duurzaamheid.

A
31 mei 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krijn
31 mei 2021

Gaan we nog even eens doen! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lj puls
31 mei 2021

Heerlijke sushi Wel prijzig

Martijn
31 mei 2021

Lekkere sushi, duidelijk met zorg en aandacht gemaakt. De rijst is lekker (niet droog of hard) en de vis smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
30 mei 2021

Heerlijke sushi.

J van den Berg
30 mei 2021

Heerlijk!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey
30 mei 2021

Helemaal Top!! 😍

Melanie
29 mei 2021
D Kieboom
29 mei 2021

De bestelling was verlaat, maar we werden al heel snel en super vriendelijk gebeld met uitleg en excuus. Ook de bezorging was heel vriendelijk Het eten was echt fantastisch Zeker een aanrader

Bram Mata
29 mei 2021

Over het algemeen was het lekker, alleen voortaan geen gebakken uitjes op gebruiken de smaak is dan overheersend.

Gert-Jan Speksnijder
29 mei 2021

Voor het eerst sushi besteld bij Ichika en het was heerlijk! Zeer goede kwaliteit en uitgebreid keus. Ik kom zeker snel terug. Als tip: handrol zalm of tonijn staat nu niet in de lijst, maar dit zou het assortiment nog completer maken.

jolanda rubio
29 mei 2021

Voor de eerste keer hier besteld, goed bevallen . Goede kwaliteit.

M
29 mei 2021

Goed!

Hans
29 mei 2021

Vriendelijk personeel, redelijke kwaliteit, niet beter of slechter dan andere zaken in Krimpen. Wel iets duurder heb ik het idee.

Rene
29 mei 2021

De kwaliteit was super. Bestelling stond exact op tijd klaar. Klein minpuntje, mijn idee is dat de sushis iets kleiner zijn dan gebruikelijk, waardoor de bestelde hoeveelheid iets te klein was voor gezelschap.

Vanderwal
28 mei 2021

Overheerlijke Sushi en altijd vers en op tijd geleverd.

Leontien
28 mei 2021

Heel erg vers. De rijst was zacht en net lauwig wat echt heel erg lekker is. Echt een aanrader!

Robert en Mia
28 mei 2021

Gisteren onze eerste bestelling gedaan. De verwachtingen waren hoog en zijn volledig waargemaakt. Wat een heerlijke gerechten, zowel warm als koud. Prima verpakt in leuke en gezellige boxen en de bezorging was exact op tijd en zeer vriendelijk. Een Top adres in Krimpen voor heerlijke gerechten, geweldig!

K Honkoop
28 mei 2021

The service was great, fast and the food was really delicious and well prepared!

Greet Haulussy
27 mei 2021

Heerlijke sushi smaakt goed vooral de grote gefrituurde garnalen zijn top.Vis is lekker vers. Vriendelijke bezorgers.

Petra Mourik
27 mei 2021

Warme hapjes waren lauw, advies om deze te bakken als de klant er is. Shusi was heerlijk!

Reinier
27 mei 2021

Hele goede kwaliteit!

WM
27 mei 2021

Ik moest een uurtje wachten maar de sushi was goed en lekker! De sushirolls zelf waren aan de kleine kant maar dat maakte voor mij niet uit vanwege de extra toppings erop. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen, aanrader!!!

Sander
27 mei 2021

DIT IS SUSHI!! Wauw! Heerlijke goed klaargemaakte verse sushi, mooie presentatie, goede smaken en vers. Aanrader, dit wats een verrassing en dat in Krimpen!

Wout
27 mei 2021

Sushi smaak goed en vers, formaat is aan de kleine kant waar je rekening mee moet houden...extra bestellen dus..gaan zeker nogmaals bestellen!!

Lewerissa
26 mei 2021
Jennifer
26 mei 2021

Goede kwaliteit, persoonlijke touch, ziet er mooi uit en smaakt heerlijk.

Linda
25 mei 2021

20.15 bezorgtijd 21.20 bezorgd

Anoniem
25 mei 2021

Met Pinksteren sushi gehaald bij Ichika, lekker gegeten! Met zorg bereid, goed formaat van de rolls (niet van die karige porties) en lekkere saus. Aanrader dus!

Heuvelman
24 mei 2021
Lenie
24 mei 2021

Verse vis,erg lekker allemaal, en heel vriendelijk personeel!!!

Cong
24 mei 2021

Sushi is vol van smaakt, je proeft dat de chef ervaren is. Kortom een echte aanwinst voor in Krimpen aan den IJssel.

Gerlof van Kooten
24 mei 2021

Het was heerlijk! Het zag er allemaal keurig verzorgd uit. Erg vriendelijk personeel. Mooie website. We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M v Oosterhout
24 mei 2021
S
24 mei 2021

Erg lekker. Bezorging ook op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
24 mei 2021
Sharon
24 mei 2021

Het was weer heerlijk 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
23 mei 2021
Peter Nieuwhof
22 mei 2021

Heerlijke sushi!

Koos Van den heerik
22 mei 2021

Fijn dat er een sushi tent in krimpen is,echt een aanrader HEERLIJK!!

Patrick
22 mei 2021

Een tip het eten was niet echt warm meer mischien beter om alluminmum bakjes te nemen dan blijft het langer warm maar het was echt super lekker

Nancy
22 mei 2021

Lekker eten. Snelle bezorging.

D
22 mei 2021

Lekkere sushi & goede service! Bedankt dat ik mijn bestelling eerder kon ophalen :)

André van de Werken
22 mei 2021

Levertijd zoals voorspeld! Eten van uitstekende kwaliteit. Bestel opties voor niet sushi liefhebbers zijn wat beperkt helaas.

Gerrit De Jong
22 mei 2021

Zeer lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

Bianca
22 mei 2021
Anoniem
21 mei 2021

Heerlijke sushi en het personeel is erg vriendelijk. Ik hoop dat ze er langer blijven zitten dan hun voorganger.

N van den berg
21 mei 2021

Top

J.H. van Vliet
21 mei 2021

Één woord, kwaliteit.

Berry
21 mei 2021

Nu meerdere keren iets besteld. Steeds is het heel goed verzorgd. En alles is even smakelijk. Echt een feestje. Wij zijn fan. ✅

J. Kosongduapulu
20 mei 2021

Heerlijke sushi!!! 1 van de betere in de regio

sarah eitjes
19 mei 2021

Hele goede sushi.

Anoniem
19 mei 2021

Alles echt superlekker en megavers!

Frederique Nuhaan
18 mei 2021

Heerlijk en erg vers.

Jvdd
16 mei 2021

Onwijs lekker. Super vers en mooi aangekleed! Toppertje hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angeline Mertens
16 mei 2021

Suchi is lekker. Alleen jammer dat er 5 á 6 producten uitverkocht waren die ik evt zou kiezen, omdat ik geen vis lust. Zeker voor het weekend zou dat niet mogen gebeuren, en zouden er genoeg ingrediënten in huis moeten zijn. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marja
16 mei 2021

Genoten hebben wij. Gaan snel weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
16 mei 2021
Van den Berg
16 mei 2021

Heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilfried
16 mei 2021

Heerlijke sushi en Japanse garnituur, keurig op tijd bezorgd.

Erik
16 mei 2021

Heerlijke sushi en bijgerechten. Kritisch puntje: eten zou 1840 klaar zijn, werd gebeld dat het 1900 werd en kreeg het uiteindelijk 1925 mee. Voordeel: sushi vers nadeel: side dishes koud. Smaak: top

Sandra
16 mei 2021

Heerlijke sushi en aardig personeel

Trampe
16 mei 2021

Sushi was opzich wel lekker , wel kleine stukjes als je kijkt wat je er voor betaald. We zouden het om 19 uur ophalen toen we kwamen moest het nog gemaakt worden , fijn dat het super vers is dan maar minder dat we 20 min buiten hebben moeten wachten dankzij het door geven van een tijd.

-
16 mei 2021

Erg lekker, belde netjes dat ze iets later zouden komen.

Lenneke Laurens
15 mei 2021

Ook deze keer was het weer super snel bezorgd en het smaakte weer geweldig lekker

Ingrid
15 mei 2021

Heerlijk gegeten, veel keuze, goed verpakt. Echt een aanwinst voor krimpen.

Bas
15 mei 2021
Naomi
15 mei 2021

Heerlijk eten erg aardige mensen

DVK
15 mei 2021
Arjen
15 mei 2021
Lars
15 mei 2021

goede kwaliteit! En verassend lekkere specialiteiten in sushi! Zeker waard om een keer te proberen.

Tiziana
14 mei 2021

Lekkere poke bowls maar veel te weinig rijst. Als je kijkt naar de prijs dan mag er wat meer rijst worden geserveerd. De Gyoza en de sushi waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Chantal
14 mei 2021

Lekkere sushi en netjes op tijd klaar. In de krant “Het Kontakt” stond dat ze ook bezorgen in Krimpen ad Lek. Helaas was dit een foutje van de krant. Maar de moeite waard om er zelf heen te rijden. Werken netjes en hygiënisch. Alles is “open” waardoor je zo in de keuken kunt kijken. Een dikke aanrader!

Arjan & Frederique
14 mei 2021

Ook voor de vegetariërs onder ons lekkere opties!

Corina
14 mei 2021

Heerlijke sushi, ik kreeg keurig een belletje dat ze wat later waren met bezorgen. Een aanrader 👌👌

Milana
13 mei 2021
Jeroen Burghoorn
13 mei 2021

Heerlijke sushi, alleen jammer van de wachttijd van 2 uur. Maar het was het wachten dan wel meer dan waard. We bestellen zeker nog een keer.

Michel Foss
13 mei 2021

Inmiddels 2x besteld en onder de indruk van de presentatie, kwaliteit en smaak en zeer vriendelijke service

MT
13 mei 2021

Het was het wachten waard! Ziet er heel vers uit en is ook echt erg lekker!

Monique van Leeuwen
13 mei 2021

Super goed eten! Heerlijk vers, en held goede kwaliteit.

Jacqueline Westveer
13 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Linda van den Heuvel
12 mei 2021

Heerlijk gegeten. Ik bestel zeker nog eens.

Peter
12 mei 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader. Puntje voor verbetering (en daarom 4 sterren) de warme hapjes beter verpakken zodat ze ook warm op tafel komen. Nu waren ze afgekoeld en lauw. Nog steeds erg lekker, dat dan weer wel.

Loes
12 mei 2021

Erg goed! Goede service, makkelijk bestellen, vriendelijke bezorger. De sushi was heel erg lekker en mooi opgemaakt. We bestellen zeker nog een keer!

Conny
11 mei 2021
HONDEKOP
11 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 mei 2021

Om 17:30 uur besteld zodat we rond 19:00 uur konden eten. Om 19:00 uur werd er gebeld of een bepaalde sushi door een ander vervangen mocht worden. Geen probleem. Maar we hadden de sushi toch voor 19:00 uur besteld? Binnen 25 minuten zou het bezorgd worden. Uiteindelijk werd de sushi Om 20.00 uur bezorgd. Daarna genoten van heerlijke sushi. Reden voor de late bezorging was de drukte. Verbeterpunt: plannen bezorging. Compliment: heerlijke sushi. Conclusie: nieuwe ronde, nieuwe kansen dus we gaan hier zeker nog een keer sushi bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
10 mei 2021

Het eten was heerlijk, goed verpakt, op tijd klaar en hele vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amanda van Herk
9 mei 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
9 mei 2021

Wij vonden de smaak goed. Niks op aan te merking alleen viel het ons op dat de sushi erg plakkerig waren en stuk voor stuk uit elkaar vielen

Daan ‘t Hart
8 mei 2021

Super lekkere sushi, aanrader!

Anita
8 mei 2021

Overheerlijke sushi! We hebben er van genoten! Heerlijk om zoiets dicht in de buurt te hebben. Ga zo door! We gaan zeker vaker bestellen 😊

Sander Van de Meeberg
8 mei 2021
Erna van der Zweth
8 mei 2021

Was super lekker !

Cornelis de Man
8 mei 2021

Erg lekker zeker voor herhaling vatbaar!

Lenneke Laurens
8 mei 2021

heerlijke sushi zowel de warme als koude gerechtjes smaakten naar meer. we zullen zeker vaker bestellen

Samantha
8 mei 2021

1e x besteld en erna nog een bestelling gedaan was heerlijk

Zeer te vrede klant
7 mei 2021
Dianaridderhof
7 mei 2021

Super lekker en super service en as zondag komt onze 2e bestelling

M
7 mei 2021

Zo mooi opgemaakt en was weer super lekker! Super aardig personeel! Top aanwinst.

DV
7 mei 2021

Echt onwijs goed!

Sabrina
7 mei 2021

Sushi was smaakvol maar voor mijn gevoel qua formaat aan de kleine kant

Daphne
6 mei 2021
Sascha
5 mei 2021

Sushi was erg lekker en vers.

.rob Bazen
5 mei 2021

Voor de 2e keer besteld bij dit nieuwe restaurant en weer TOP,!!!!

Wesley
5 mei 2021

Lekker gegeten! 5 sterren indien in de toekomst ook in Ouderkerk a/d IJssel bezorgd wordt.

Kooi
4 mei 2021

Superlekker en mooi opgemaakt!

Charlotte
3 mei 2021

echt super lekker en super aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
3 mei 2021

Goede sushi met vriendelijk personeel! Nu we weten dat jullie dichtbij zitten gaan we hier vaker bestellen! T zal leuk zijn als ze ook in Ouderkerk gaan bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
3 mei 2021

Super vriendelijk personeel, goede service, makkelijk online te bestellen voor in ons geval afhaal. Het eten was echt zalig, we hebben heerlijk gegeten en dit is voor herhaling vatbaar 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marius van Meerkerk
2 mei 2021

Wij hebben voor het eerst bij ichikasushi besteld en waren zeer tevreden met het eten alles smaakte naar meer en was zeer goed bereid zat mooi verpakt vriendelijke mensen aanwinst voor de buurt zullen hier zeker vaker sushi bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Pold
2 mei 2021
Lewerissa
2 mei 2021
Patrick
2 mei 2021
Henk Heikoop
2 mei 2021

Vriendelijke bediening en vervolgens verrukkelijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanwinst voor Krimpen aan den IJssel

Demi
2 mei 2021

Complimenten, echt de beste en lekkerste sushi!

A
1 mei 2021

Heerlijke sushi!

Robin
1 mei 2021

De beste en lekkerste sushi tot nu toe. Complimenten erg lkkr en de grote schalen schitterend opgemaakt. Een aanrader!!

Anoniem
1 mei 2021
Machiel van Dorp
1 mei 2021

super lekker alleen zat de California maki aan elkaar geplakt waardoor het scheurde en ik het dus in stukjes moest opeten

Sanne
30 april 2021

Heerlijke Sushi! Het eten zag er top uit... Heel netjes!

Termeer
30 april 2021

Alles was lekker en zeker voor herhaling. Jullie moeten zorgen dat je zichtbaar word voor het langskomende verkeer. M.v.g. Rob

s
29 april 2021

Heerlijke sushi en geweldig personeel :)

Mayra
28 april 2021

Heerlijke sushi en goede bezorging!

R
27 april 2021

Heerlijke sushi, bezorging netjes op tijd. Veel aandacht besteed aan de sushi, net even wat mooier opgemaakt dan standaard sushi. Echt aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
27 april 2021

Ziet er mooi verzorgd uit en was ook lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Bazen
27 april 2021

Dit restaurant is pas 2dagen open als ik bestel. In een woord: prima. Goede kwaliteit prima service. Een aanwinst voor Krimpen aan den Ijssel en omgeving. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.